Čarodějnice Podlažice 2017

V sobotu 6. května 2017 jsme se opět setkali u nás v Podlažicích v prostorách ČHJ Podlažice na tradičním setkání tentokrát na téma „Zapomenutné čarodějnice“. Oslavili jsme tak spolu s dětmi čarodějnice, které nám však 30. dubna odletěli na Petrovy kameny a tak nás alespoň navštívila skupinka veselých duchů, kteří si s námi hráli.

Děti se skupinkou duchů Pavoučákem, Všežroutem, Bleskoušem, Ohnivákem, Duháčem, Slaďoušem a Kostitřasem soutěžili v pavoučích sítích, v házení na cíl i na samotné duchy, v úkolech zručnosti i ve sportovních dovednostech.

Nakonec si děti mohly i nějakého ducha vyrobit na památku jak z květináče, tak i z papíru. A samozřejmě je za splněné úkoly je čekaly krásné odměny.

Pěstouni si zatím poseděli, měli příležitost ke sdílení svých radostí i starostí a v tomto pohodovém odpoledni nesměla chybět ani voňavá káva a něco sladkého k ní. O výborné pohoštění se postarali pěstouni, kteří přivezli spoustu napečených dobrot. Na závěr odpoledne jsme opekli buřtíky a rozloučili se. A budeme se těšit na další setkání v takovém velkém počtu jako jsme se sešli na čarodějnice. Sešlo se nás rekordních 80 účastníků.